K.D.V. "de Kinderboerderij"

K.D.V. "de Kinderboerderij" is een Kinderopvangbureau gelegen aan Rector Hulshofstraat 22 in Harreveld.

Meer informatie over K.D.V. "de Kinderboerderij" in Harreveld

Kinderdagverblijf de Kinderboerderij heeft verschillende locaties, waaronder in Harreveld, Zieuwent en Mariënvelde. Ze bieden kleinschaligheid en flexibiliteit, waardoor er persoonlijke aandacht is voor zowel kinderen als ouders. Ze hebben ook een visie om kinderen een onbezorgde en veilige omgeving te bieden, waarin ze zich kunnen ontwikkelen en met zelfvertrouwen aan het basisonderwijs kunnen beginnen. Er zijn ook recente foto's beschikbaar en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het algemene nummer of via e-mail.

Wil je weten wat K.D.V. "de Kinderboerderij" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van K.D.V. "de Kinderboerderij" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij K.D.V. "de Kinderboerderij"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je K.D.V. "de Kinderboerderij" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar K.D.V. "de Kinderboerderij" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. K.D.V. “de Kinderboerderij”

Bezoekers bekeken ook