K.D.V. De Kinderboerderij

K.D.V. De Kinderboerderij is een Kinderdagopvang gelegen aan Harreveldseweg 19 in Zieuwent.

Meer informatie over K.D.V. De Kinderboerderij in Zieuwent

Kinderdagverblijf de Kinderboerderij heeft verschillende locaties in Harreveld, Zieuwent en Mariënvelde. Ze bieden kleinschaligheid en flexibiliteit, zodat er vaste persoonlijke aandacht is voor zowel het kind als de ouder. Ze werken met het VVE programma Startblokken en hebben als visie om kinderen een onbezorgde, gezellige, veilige en warme omgeving te bieden waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Het doel is om kinderen met een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen te laten starten in het basisonderwijs. Het kinderdagverblijf heeft recente foto's beschikbaar en is te bereiken via info@kdvkinderboerderij.nl of het algemene nummer 0544 35 13 33.

Wil je weten wat K.D.V. De Kinderboerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van K.D.V. De Kinderboerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij K.D.V. De Kinderboerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je K.D.V. De Kinderboerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar K.D.V. De Kinderboerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. K.D.V. De Kinderboerderij

Bezoekers bekeken ook