Kaasboerderij Weenink

Kaasboerderij Weenink is een Winkel gelegen aan Eimersweg 3 in Lievelde.

Meer informatie over Kaasboerderij Weenink in Lievelde

Bij Kaasboerderij Weenink kun je een unieke ervaring beleven. Je kunt hier niet alleen kaas proeven, maar ook een kijkje nemen in de koeienstal en de kaasopslag. Je kunt zelfs zien hoe de kaas gemaakt wordt en genieten van zelfgemaakte en lokale producten. Na je bezoek keer je met een goed gevoel en heerlijke kaas naar huis. Naast de kaasboerderij zijn er ook andere activiteiten mogelijk, zoals boerenspelen, boerengolf, een kaaskwis, workshops likeur en kaas maken, handboogschieten en een excursie over kaas maken. In de landwinkel kun je de lekkerste streekproducten kopen, zoals kruidenkazen, jam, koekjes en wijnen. Kaasboerderij Weenink is lid van de Landwinkel coöperatie, waardoor andere landwinkels ook hun kaas kunnen verkopen. Er is altijd wel iets te doen bij Kaasboerderij Weenink en het is een echte belevenis waar je graag naar terugkomt.

Wil je weten wat Kaasboerderij Weenink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaasboerderij Weenink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaasboerderij Weenink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaasboerderij Weenink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kaasboerderij Weenink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaasboerderij Weenink

Bezoekers bekeken ook