Kampshof Bouw

Kampshof Bouw is een Aannemer gelegen aan Tongerlosestraat 19 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Kampshof Bouw in Lichtenvoorde

Kampshof Bouw is een ervaren bouw- en klusbedrijf dat gevestigd is in Lichtenvoorde. Ze zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie, onderhoud en schadeherstel. Ze werken samen met ervaren specialisten en zijn van vele markten thuis. Bij verbouw- en aanbouwprojecten kunnen ze bijvoorbeeld een nieuwe dakkapel monteren of uw woon- of werkplek uitbreiden. Bij renovaties streven ze naar het verduurzamen van uw woning, zoals het vervangen van ramen en kozijnen, isoleren van de spouwmuur of het vervangen van het dak of gevel. Ze kunnen uw woning inspecteren, zwakke plekken repareren en bieden ook vakkundig schadeherstel. Daarnaast kunnen ze op maat gemaakte meubels installeren, zoals inbouwkasten, unieke tafels of persoonlijke bureaus. Ze werken samen met vakspecialisten uit de omgeving van Lichtenvoorde. Het bedrijf heeft ook verschillende projecten voltooid, waaronder het realiseren van een open keuken, het bouwen van een overkapping met ruwe boomstammen, het renoveren van een kleine badkamer, het strippen en opnieuw opbouwen van een jaren 50 woning en het voorzien van scheidingswanden in een industriële bedrijfsruimte. Ze herstellen ook regelmatig lekkages in dakbedekkingen van woningen en bedrijven.

Wil je weten wat Kampshof Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kampshof Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kampshof Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kampshof Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kampshof Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kampshof Bouw

Bezoekers bekeken ook