Kapsalon He-Ar

Kapsalon He-Ar is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 77 in Zieuwent.

Meer informatie over Kapsalon He-Ar in Zieuwent

He-ar kapsalon is al meer dan 100 jaar gevestigd in Zieuwent en is uitgegroeid tot een topkapsalon in de regio. Ze zijn gespecialiseerd in haarkleuring, kapsels en styling en streven ernaar om een look te creëren die je persoonlijkheid versterkt. Het team is getraind om een coupe te maken die bij je gezicht en uitstraling past. Daarnaast bieden ze ook een luxe beleving aan, met onder andere een ontspannende hoofdhuidmassage bij elke behandeling. Je kunt contact met hen opnemen voor een afspraak en hun openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Kapsalon He-Ar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon He-Ar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon He-Ar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon He-Ar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kapsalon He-Ar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon He-Ar

Bezoekers bekeken ook