Kapsalon Lichtenberg

Kapsalon Lichtenberg is een Kapper gelegen aan Lepelstraat 9 in Groenlo.

Meer informatie over Kapsalon Lichtenberg in Groenlo

Kapsalon Lichtenberg biedt verschillende haarverzorgingsproducten van het merk L'ANZA aan. Deze producten zijn ontworpen om het haar te herstellen, hydrateren, zuiveren, de kleur te behouden, te versterken, meer volume te geven, glad te maken, te stylen en te beschermen tegen hitte. Het Keratin Healing System en andere ingrediënten dringen diep in het haar door en verbeteren de gezondheid en conditie ervan. De producten zijn ook gluten- en parabenenvrij en mild voor het haar. Kapsalon Lichtenberg biedt deze producten aan en is gevestigd in Groenlo.

Wil je weten wat Kapsalon Lichtenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Lichtenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Lichtenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Lichtenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kapsalon Lichtenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Lichtenberg

Bezoekers bekeken ook