Kapsalon Nardi

Kapsalon Nardi is een Kapper gelegen aan Hillenstraat 16 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Kapsalon Nardi in Lichtenvoorde

Kapsalon Nardi is een kapsalon waar iedereen welkom is voor goed advies en een vakkundige behandeling. De eigenaar heeft 40 jaar ervaring en blijft op de hoogte door regelmatig trainingen en shows bij te wonen. In de salon wordt gewerkt met hoogwaardige producten en is krullen knippen met de Mclean Curlsys kniptechniek de specialiteit. Deze techniek biedt mogelijkheden voor zowel krullend haar als steil haar, waardoor het haar meer beweging, volume en een gerichte 'swing' krijgt. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Kapsalon Nardi.

Wil je weten wat Kapsalon Nardi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Nardi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Nardi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Nardi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kapsalon Nardi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Nardi

Bezoekers bekeken ook