Kapsalon Peter Jansen

Kapsalon Peter Jansen is een Kapper gelegen aan Rentenierstraat 26 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Kapsalon Peter Jansen in Lichtenvoorde

Peter Jansen is al sinds zijn jeugd gepassioneerd over het kappersvak. In 1984 maakte hij zijn droom waar en opende een kapperszaak in Lichtenvoorde. Nu, meer dan 30 jaar later, is zijn zaak nog steeds succesvol. Samen met zijn oudste zoon, Pascal Jansen, hebben ze de zaak omgetoverd tot een prachtige herenkapsalon met een retro look. Sinds begin 2016 bieden ze ook speciale producten voor mannen aan, zoals pommades, scheerzepen en baardverzorging. Pascal en Peter vormen een goed kappersduo en verwelkomen hun klanten met veel plezier. De salon heeft een retro interieur en stijlvolle Amerikaanse barberstoelen. Klanten kunnen genieten van een ontspannen sfeer en een kopje koffie terwijl ze wachten. Momenteel werken ze alleen op afspraak.

Wil je weten wat Kapsalon Peter Jansen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Peter Jansen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Peter Jansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Peter Jansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kapsalon Peter Jansen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Peter Jansen

Bezoekers bekeken ook