KDV/BSO Pindakaas B.V.

KDV/BSO Pindakaas B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Bisschop Philip Roveniusstraat 2 in Groenlo.

Meer informatie over KDV/BSO Pindakaas B.V. in Groenlo

Wij bieden op maat gemaakte doe- en ontdekkingsreizen voor kinderen, vol met beleving, muziek, beweging en uitjes in de natuur. We hebben verschillende programma's voor verschillende leeftijdsgroepen, zoals baby's en dreumesen, peuters, BSO, Loods X, Sport BSO en IKC. We hebben ook een BIO Pop-up programma. Ouders zijn erg tevreden over onze opvang, omdat we veel aandacht besteden aan de kinderen en veel leuke activiteiten organiseren. We hebben een leuk en bekwaam team dat goed met kinderen omgaat. We zijn flexibel, bieden een veilige omgeving en hebben weinig wisselingen van medewerkers. Kinderen voelen zich vrij, welkom en thuis bij ons.

Wil je weten wat KDV/BSO Pindakaas B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KDV/BSO Pindakaas B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV/BSO Pindakaas B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV/BSO Pindakaas B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar KDV/BSO Pindakaas B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KDV/BSO Pindakaas B.V.

Bezoekers bekeken ook