Keistad Notarissen

Keistad Notarissen is een Notaris gelegen aan Zilverlinde 3 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Keistad Notarissen in Lichtenvoorde

Hobbelink & Buitink Notarissen heeft Keistad Notarissen in Lichtenvoorde overgenomen. Hierdoor kunnen zij nu ook diensten aanbieden vanuit Lichtenvoorde en hebben ze vestigingen in zowel Winterswijk als Lichtenvoorde. Ze nemen de oude en lopende dossiers over van Bas Schipper, zodat klanten nog steeds in Lichtenvoorde terecht kunnen met vragen over aktes en dossiers. Hobbelink & Buitink Notarissen is gespecialiseerd in mediation, echtscheidingsbemiddeling, estate-planning, bewindvoering, agrarisch recht en de afwikkeling van nalatenschappen. Naast notarissen en kandidaat-notarissen heeft het kantoor ook juristen en andere medewerkers die de dienstverlening optimaliseren. Daarnaast worden er in de tekst nog enkele actuele onderwerpen besproken, zoals de verhoging van de overdrachtsbelasting en de verlaging van de schenkingsvrijstelling voor de eigen woning. Er worden geen specifieke evenementen vermeld en er is informatie over betalingen en contactgegevens van het kantoor.

Wil je weten wat Keistad Notarissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keistad Notarissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keistad Notarissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keistad Notarissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Keistad Notarissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keistad Notarissen

Bezoekers bekeken ook