Kempo, kajukenbo en kickboksen Lichtenvoorde Oostgelre

Kempo, kajukenbo en kickboksen Lichtenvoorde Oostgelre is een Vechtsportschool gelegen aan Camping Woltas, Zieuwentseweg 53A in Zieuwent.

Meer informatie over Kempo, kajukenbo en kickboksen Lichtenvoorde Oostgelre in Zieuwent

Budo vereniging KOA in Lichtenvoorde, Gelderland biedt lessen aan in Kempo, Kajukenbo en Kickboksen. Tijdens de trainingen wordt er gewerkt aan techniek, conditie, kracht en uithoudingsvermogen, wat zal leiden tot groei van zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. Deze vereniging is de enige in Nederland die les geeft in de stijl Kajukenbo. Iedereen is welkom om een keer te komen kijken en deel te nemen aan de trainingen, zowel jeugd als mannen en vrouwen. De trainingstijden zijn op maandag en donderdag, met aparte jeugdtrainingen op donderdag.

Wil je weten wat Kempo, kajukenbo en kickboksen Lichtenvoorde Oostgelre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kempo, kajukenbo en kickboksen Lichtenvoorde Oostgelre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kempo, kajukenbo en kickboksen Lichtenvoorde Oostgelre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kempo, kajukenbo en kickboksen Lichtenvoorde Oostgelre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kempo, kajukenbo en kickboksen Lichtenvoorde Oostgelre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kempo, kajukenbo en kickboksen Lichtenvoorde Oostgelre

Bezoekers bekeken ook