Kidsfysio Lichtenvoorde

Kidsfysio Lichtenvoorde is een Fysiotherapeut gelegen aan Rapenburgsestraat 40 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Kidsfysio Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Kidsfysio Lichtenvoorde is de praktijk voor kinderfysiotherapie van Isabelle Bonthond-Durein. Zij is een geregistreerd kinderfysiotherapeut met jarenlange ervaring in het onderzoeken en behandelen van kinderen. Isabelle heeft in 2001 haar studie aan de Universiteit van Gent afgerond en is daarna naar Nederland verhuisd om de opleiding kinderfysiotherapie in Breda te volgen. Kidsfysio Lichtenvoorde richt zich op kinderen die langzamer of anders ontwikkelen dan hun leeftijdsgenoten. Om een afspraak te maken, kunnen ouders bellen naar 06 50 252 484 of mailen naar info@kidsfysio.nl. Daarnaast is Kidsfysio ook te volgen op Facebook voor actuele informatie.

Wil je weten wat Kidsfysio Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kidsfysio Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kidsfysio Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kidsfysio Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kidsfysio Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kidsfysio Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook