Kinderdagverblijf 't Eigenwijsje

Kinderdagverblijf 't Eigenwijsje is een Kinderopvang gelegen aan Varsseveldseweg 64 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Eigenwijsje in Lichtenvoorde

Kinderdagverblijf 't Eigenwijsje is een zelfstandig en kleinschalig kinderdagverblijf dat een veilige en vertrouwde omgeving biedt voor kinderen. Het team van het kinderdagverblijf bestaat uit 14 werknemers die allemaal voldoen aan de opleidingseisen en beschikken over kinder-EHBO en BHV-certificaten. Daarnaast heeft iedereen een verklaring omtrent goed gedrag. Het kinderdagverblijf is het hele jaar geopend, behalve op nationale feestdagen. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Eigenwijsje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Eigenwijsje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Eigenwijsje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Eigenwijsje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kinderdagverblijf 't Eigenwijsje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf ’t Eigenwijsje

Bezoekers bekeken ook