Kinderoefentherapie Oost-Gelre

Kinderoefentherapie Oost-Gelre is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Irenestraat 6 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Kinderoefentherapie Oost-Gelre in Lichtenvoorde

Kinderoefentherapie Oost-Gelre is een praktijk in Winterswijk die kinderen in de regio Oost-Gelre & Winterswijk begeleidt bij hun motorische ontwikkeling. De therapeut, Jeroen Ikink, is gespecialiseerd in kinderoefentherapie en heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen met motorische problemen. Hij vindt het belangrijk dat geen enkel kind met een motorische achterstand onopgemerkt blijft. In Nederland hebben veel kinderen moeite om mee te doen in het basisonderwijs vanwege motorische problemen, zoals schrijfvaardigheden en gymlessen. Uit onderzoek blijkt dat 10% van alle kinderen mogelijk een motorische achterstand heeft en dat 5% daadwerkelijk een achterstand heeft. Kinderoefentherapie Oost-Gelre biedt de oplossing voor deze kinderen door middel van kinderoefentherapie. De therapie richt zich op het verbeteren van vaardigheden op het gebied van schrijfmotoriek, fijne motoriek, grove motoriek, evenwicht en ruimtelijk inzicht. De behandelingen worden afgestemd op de ontwikkelingsfase van het kind en vinden plaats op afspraak in de praktijk. Daarnaast streeft Kinderoefentherapie Oost-Gelre naar samenwerking met scholen en wordt de therapie soms op school gegeven. De eerste 18 behandelingen worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar, daarna is vergoeding afhankelijk van de aanvullende verzekering.

Wil je weten wat Kinderoefentherapie Oost-Gelre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderoefentherapie Oost-Gelre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderoefentherapie Oost-Gelre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderoefentherapie Oost-Gelre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kinderoefentherapie Oost-Gelre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderoefentherapie Oost-Gelre

Bezoekers bekeken ook