Klomptgoed

Klomptgoed is een Fotograaf gelegen aan Bachstraat 22 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Klomptgoed in Lichtenvoorde

Klomptgoed is een website die fotovertelsels over de Achterhoek deelt. De schrijver en fotograaf van Klomptgoed wandelt graag een etappe van 'Ontmoet de Achterhoek' en verdiept zich in de lokale geschiedenis en natuur. De fotovertelsels worden op de website gedeeld. Daarnaast schrijft de schrijver al enkele jaren de maandelijkse natuurkalender voor de Achterhoekse Almanak. Een ander project van Klomptgoed was het boek 'Van Ontwerp tot Optocht' over het Bloemencorso Lichtenvoorde. Op de website is ook Engelse informatie over de Achterhoek te vinden, inclusief informatie over de verschillende gemeenten. Een bijzonder project was 'From Design till D-Day', waarin het Flowerparade van Lichtenvoorde wordt beschreven in woorden en foto's. Dit Engelstalige e-book is te bestellen via email.

Wil je weten wat Klomptgoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klomptgoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klomptgoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klomptgoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Klomptgoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klomptgoed

Bezoekers bekeken ook