Klus-Counter BV

Klus-Counter BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Weijenborgerdijk 20 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Klus-Counter BV in Lichtenvoorde

Klus-counter BV is een bouwbedrijf dat al meer dan tien jaar gespecialiseerd is in bouwen en verbouwen. Ze bieden een breed scala aan diensten, van ontwerpfase tot projectbegeleiding, en zijn een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw bouwbehoeften. Het bedrijf combineert vakmanschap met moderne werkwijzen en biedt oprechte aandacht voor uw project. Of u nu uw woning wilt moderniseren, concrete verbouwplannen heeft of hulp nodig heeft bij het ontwerp, Klus-counter BV staat voor u klaar met vrijblijvend advies en een offerte. Het bedrijf is aangesloten bij brancheorganisatie VLOK en hanteert de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden voor al hun leveringen en diensten.

Wil je weten wat Klus-Counter BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klus-Counter BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klus-Counter BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klus-Counter BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Klus-Counter BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klus-Counter BV

Bezoekers bekeken ook