Knit-It

Knit-It is een Kledingwinkel gelegen aan Buys Ballotstraat 15c in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Knit-It in Lichtenvoorde

Welkom bij Knit-it Lichtenvoorde! Bij ons kunt u terecht voor allerlei producten en diensten op het gebied van technisch textiel, textiel, breien, breiwaren, breimode, wol, garen, breipatronen, damesbonneterie, imitatiehandbrei en fully fashion. Daarnaast hebben we ook stoll breimachine's. Onlangs hebben we een interessante video gezien over het maken van een oude nieuwe wollen trui. Deze video is gemaakt door VARA - Groen licht. We willen u graag aanmoedigen om deze video te bekijken. Het laat zien hoe ambachtelijk en mooi het proces is van het maken van een trui. We hopen u snel te verwelkomen bij Knit-it Lichtenvoorde!

Wil je weten wat Knit-It verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knit-It of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knit-It? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knit-It het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Knit-It reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knit-It

Bezoekers bekeken ook