Kolkman Tankstation

Kolkman Tankstation is een Tankstation gelegen aan Den Sliem 98 in Groenlo.

Meer informatie over Kolkman Tankstation in Groenlo

Kolkman Brandstoffen is een bedrijf dat tankstations en een autowasstraat bezit in Groenlo en Beltrum. Ze bieden persoonlijke service, hebben jarenlange ervaring, leveren snel en hanteren scherpe prijzen. Het bemande tankstation aan de Borculoseweg 57 heeft een ruime shop, terwijl de andere twee tankstations onbemand zijn. Voor zakelijke rijders bieden ze de Kolkman tankpas aan, waarmee je bij al hun tankstations kunt betalen, de kilometerstand kunt vermelden, de autowasstraat kunt bezoeken en andere producten uit de shop kunt kopen. Op vrijdagmiddag en zaterdag bieden ze extra service aan in de autowasstraat, waarbij je voertuig gratis wordt afgespoten en je begeleid wordt in de wasstraat. Ook hebben ze ervaring in het leveren van brandstoffen, smeermiddelen en meer in de Achterhoek en Twente. Ze hebben een ruim assortiment aan smeermiddelen, oliën, koelvloeistoffen en smeervet en leveren ook installaties, brandstofpompen en filters. Voor bestellingen en meer informatie kun je contact opnemen met Kolkman Brandstoffen.

Wil je weten wat Kolkman Tankstation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kolkman Tankstation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kolkman Tankstation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kolkman Tankstation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kolkman Tankstation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kolkman Tankstation

Bezoekers bekeken ook