Koning Hekwereld

Koning Hekwereld is een Winkel voor hekwerkbenodigdheden gelegen aan Mercatorstraat 46 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Koning Hekwereld in Lichtenvoorde

Koning Hekwereld biedt innovatieve hekwerken aan om uw huis meer uitstraling te geven. Ze hebben verschillende modellen in hun assortiment, waaronder design modellen, modellen met hout-inleg, klassieke modellen en Art-Deco modellen. Daarnaast bieden ze vier typen hekwerken aan, namelijk de enkele looppoort, de dubbele looppoort, de vrij hangende schuifpoort en de rolpoort. Deze poorten kunnen worden voorzien van verschillende opties, zoals geautomatiseerde opening en sluiting, intercom, verlichting, pakket/brievenbus en/of huisnummer. Koning Hekwereld adviseert, levert en maakt hekwerken op maat voor uw situatie. Ze hebben als belangrijkste pijlers ambacht, kwaliteit en service. Ze produceren de hekwerken met passie en liefde bij hen in Lichtenvoorde en leveren door heel Nederland.

Wil je weten wat Koning Hekwereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koning Hekwereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koning Hekwereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koning Hekwereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Koning Hekwereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koning Hekwereld

Bezoekers bekeken ook