Kringloop MaJaTrading

Kringloop MaJaTrading is een Kringloopwinkel gelegen aan Van Reedestraat 12 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Kringloop MaJaTrading in Lichtenvoorde

MaJatrading is een winkel in Lichtenvoorde die goedkope meubels verkoopt. Vanwege de drukte zijn ze tijdelijk een uur eerder gesloten voor inbreng van spullen, omdat ze te weinig vrijwilligers hebben om de toestroom aan te kunnen. Ze hebben meegedaan aan een inzamelingsactie voor elektronica en Lichtenvoorde heeft gewonnen. Ze roepen ook op om mee te doen aan de inzamelingsactie. Daarnaast zijn ze actief op Facebook en hebben ze maatregelen genomen vanwege het coronavirus. Ze hebben schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen beschikbaar gesteld, er mogen niet te veel klanten tegelijk in de winkel zijn en er hangen informatieposters. Ze vragen klanten om hun handen te wassen, afstand te houden en contactloos te betalen. Ondanks de moeilijke tijd blijven ze bezorgen en zijn ze bereikbaar via telefoon en e-mail. Hun website is tijdelijk offline, maar ze zijn bezig met een nieuwe website.

Wil je weten wat Kringloop MaJaTrading verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop MaJaTrading of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop MaJaTrading? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop MaJaTrading het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kringloop MaJaTrading reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop MaJaTrading

Bezoekers bekeken ook