Kringloopwinkel 't Hergebruikertje

Kringloopwinkel 't Hergebruikertje is een Kringloopwinkel gelegen aan Varsseveldseweg 35 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Kringloopwinkel 't Hergebruikertje in Lichtenvoorde

De kringloopwinkel 't Hergebruikertje en de Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde bestaan al meer dan 20 jaar. Ze hebben een gezellige kringloopwinkel waar mensen allerlei leuke spullen kunnen vinden. Daarnaast ondersteunen ze al 20 jaar goede doelen in Oost Europa, met name in Roemenië. De organisatie heeft meer dan 40 vrijwilligers en is gevestigd op een nieuwe locatie in Lichtenvoorde. Op de website kunnen mensen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de stichting en de voortgang van de hulpprojecten in Roemenië. De kringloopwinkel is geopend op vrijdagmiddag en zaterdagochtend.

Wil je weten wat Kringloopwinkel 't Hergebruikertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel 't Hergebruikertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel 't Hergebruikertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel 't Hergebruikertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Kringloopwinkel 't Hergebruikertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje

Bezoekers bekeken ook