Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan De Leest 41 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Lidl in Lichtenvoorde

Inloggen op je Lidl-account, registreren als je nog geen account hebt. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontdek de verschillende categorieën in de webshop. Bekijk de aanbiedingen, de shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Je kunt extra korting krijgen met Lidl Plus. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Voor vragen of contact zijn ze bereikbaar op bepaalde tijden. Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en recepten door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Verschillende betalingsmogelijkheden en leveringsopties zijn beschikbaar. Download ook de Lidl-app en volg Lidl op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook