Livencare

Livencare is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Dijkstraat 25 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Livencare in Lichtenvoorde

Praktijk Livencare uit Lichtenvoorde biedt holistische behandelingen waarbij het gehele lichaam getest en behandeld wordt. Als je al langere tijd lichamelijke klachten hebt die steeds terugkomen of op andere plekken in je lichaam voorkomen, is het belangrijk om hulp te zoeken. Deze klachten kunnen namelijk een teken zijn dat je zenuwstelsel overbelast is en je lichaam niet kan herstellen. Een manier om deze klachten op te lossen is door totale rust te creëren. Dit kan bereikt worden met een Totale Lichaamsbehandeling op basis van de Geïntegreerde Therapie. Hierbij wordt het hele lichaam en zenuwstelsel getest en behandeld op verstoringen. De eerste fase van herstel is het in een staat van rust brengen van het zenuwstelsel. Na de behandeling zal je lichaam totaal ontspannen aanvoelen en je zult merken hoe je lichaam ook kan voelen. Daarnaast biedt Praktijk Livencare ook hypnose technieken om patronen te behandelen die de oorsprong kunnen zijn van langdurige fysieke klachten. Naast individuele behandelingen in de praktijk worden er ook wekelijkse Vrije Yoga trainingen gegeven en kun je deelnemen aan Yoga Events en Masterclasses over Hoger bewustzijn en Hypnose meditaties. Praktijk Livencare is gevestigd in de praktijk van Huid en Oedeemtherapie Oost Gelre in Lichtenvoorde. De openingstijden zijn op dinsdagmiddag, donderdagochtend en vrijdagmiddag.

Wil je weten wat Livencare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Livencare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Livencare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Livencare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Livencare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Livencare

Bezoekers bekeken ook