Lopersgroep '90 Lichtenvoorde

Lopersgroep '90 Lichtenvoorde is een Sportclub gelegen aan Schatbergstraat 68 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Lopersgroep '90 Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Hardlopen heeft talloze positieve consequenties voor je lichaam, geest en leven. Het is goed voor je hart, verlaagt de bloeddruk, hartslag en cholesterol, en vermindert het risico op diabetes. Daarnaast zorgt hardlopen voor gezelligheid en voldoening, vooral wanneer je het met anderen doet. Het verbetert ook je algehele conditie, waardoor je langer andere activiteiten kunt volhouden. Lopersgroep'90 is een lopersgroep die trainingen aanbiedt voor zowel beginners als ervaren lopers. Ze organiseren ook verschillende activiteiten, zoals door trainers uitgezette loopjes in de regio, de oliebollenloop in december en de zomeravondloop. In het laatste nieuws wordt vermeld dat enkele leden hebben deelgenomen aan de bevrijdingsloop 2023 en dat Lopersgroep'90 twee nieuwe gediplomeerde trainers heeft verwelkomd. Daarnaast namen twee bestuursleden afscheid en is er een nieuw gedrags- en veiligheidsprotocol beschikbaar. Verder wordt vermeld dat de vrijdagavond training verplaatst wordt naar de donderdagavond na de zomervakantie. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met Lopersgroep'90 via e-mail of het contactformulier.

Wil je weten wat Lopersgroep '90 Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lopersgroep '90 Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lopersgroep '90 Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lopersgroep '90 Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Lopersgroep '90 Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lopersgroep ’90 Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook