LUX Skin en Beauty schoonheidssalon

LUX Skin en Beauty schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Rapenburgsestraat 10 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over LUX Skin en Beauty schoonheidssalon in Lichtenvoorde

Bij Kapsalon & Beautysalon Lichtenvoorde staan ze klaar voor zelfbewuste mannen en vrouwen met een druk sociaal leven. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om je mooi en verzorgd te voelen en om af en toe een moment van rust te hebben. In de salon worden hoogwaardige producten en de nieuwste behandeltechnieken gebruikt. De salon heeft een ontspannen en warme sfeer waar je jezelf kunt zijn. Het team van Kristel, Laurie, Noortje, Anne en Inez kijkt ernaar uit om je te ontmoeten. Daarnaast kun je ook producten voor thuisgebruik shoppen in de webshop. Ze hebben onder andere skincare, bruiningsproducten, wimperserums, bodyproducten en make-up in hun assortiment. Alles wat ze doen is gericht op het verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid. In de kapsalon wordt er persoonlijke aandacht gegeven en wordt er geluisterd naar jouw wensen. Ze bieden diverse haarbehandelingen aan en houden zich altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Je kunt contact opnemen of een afspraak maken via de contactgegevens op de website.

Wil je weten wat LUX Skin en Beauty schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LUX Skin en Beauty schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LUX Skin en Beauty schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LUX Skin en Beauty schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar LUX Skin en Beauty schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LUX Skin en Beauty schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook