Mariakapel Jochemsbos (Fatima kapel)

Mariakapel Jochemsbos (Fatima kapel) is een Kapel gelegen aan Poelhuttersslatdijk 1 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Mariakapel Jochemsbos (Fatima kapel) in Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde is er een kapel die een gemeentelijk monument is. Om bij deze kapel te komen, moet je een grindpad volgen. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van deze kapel, kun je naar de website gaan die op pagina 30 van het tijdschrift "De Lichte Voorde" staat. Daar vind je meer informatie. Daarnaast is er ook informatie beschikbaar over het wonder van Fatima op de website www.marypages.com. Dit wonder vond plaats in Portugal in 1917 en was geassocieerd met de zieners Francisco Marto, Jacinta Marto en Lucia Dos Santos.

Wil je weten wat Mariakapel Jochemsbos (Fatima kapel) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mariakapel Jochemsbos (Fatima kapel) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mariakapel Jochemsbos (Fatima kapel)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mariakapel Jochemsbos (Fatima kapel) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Mariakapel Jochemsbos (Fatima kapel) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mariakapel Jochemsbos (Fatima kapel)

Bezoekers bekeken ook