Mariannes Nagelsalon

Mariannes Nagelsalon is een Nagelstudio gelegen aan Breughelhof 2 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Mariannes Nagelsalon in Lichtenvoorde

Marianne Agelink heeft sinds 2010 een nagelsalon genaamd Mariannes Nagelsalon. Ze heeft verschillende scholingen gevolgd en blijft regelmatig bijscholingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Ze is lid van het Nagelgilde. In haar salon kun je op afspraak terecht voor kunstnagels, gel of acryl, een manicure behandeling en een nagelbijt programma. Daarnaast verkoopt ze ook kado pakketjes en kadobonnen. Marianne benadrukt het belang van verzorgde handen en nagels, omdat dit een visitekaartje is van jezelf. Voor meer informatie kun je haar bellen of appen, de contactgegevens zijn te vinden op haar website. Ze is ook te vinden op Facebook en in haar salon kun je pinnen.

Wil je weten wat Mariannes Nagelsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mariannes Nagelsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mariannes Nagelsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mariannes Nagelsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Mariannes Nagelsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mariannes Nagelsalon

Bezoekers bekeken ook