Markt 5

Markt 5 is een Restaurant gelegen aan Markt 5 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Markt 5 in Lichtenvoorde

Markt 5 is een restaurant dat is geïnspireerd op de levendige stad New York. Ze willen een bruisende omgeving creëren waar het leven gevierd wordt. Het restaurant biedt lekker en gezond eten en drinken aan, geïnspireerd door verschillende culturen en culinaire invloeden. Markt 5 heeft een uitgebreid menu met onder andere sandwiches, kindergerechten, klassiekers en specials. Ze serveren lunch en diner op specifieke tijden. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag, met uitzondering van dinsdag. Markt 5 heeft ook gluten- en lactosevrije menu's, evenals Duitse en Engelse menu's. Gastvrijheid is belangrijk voor Markt 5, wat wordt gesymboliseerd door de ananas, die bekend staat als het internationale symbool voor gastvrijheid. Het restaurant is ook actief op sociale media en biedt verschillende diensten en services aan.

Wil je weten wat Markt 5 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Markt 5 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Markt 5? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Markt 5 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Markt 5 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Markt 5

Bezoekers bekeken ook