Marku Bouw BV

Marku Bouw BV is een Aannemer gelegen aan Mercatorstraat 9 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Marku Bouw BV in Lichtenvoorde

Marku Bouw is een bouwbedrijf dat vastgoed ontwikkelt en bouwt op basis van gebruikswaarde, belevingswaarde en toekomstwaarde. Ze streven ernaar om de bedrijfseconomische waarde van het vastgoed te maximaliseren. Daarnaast biedt Marku Bouw ook vastgoedzorg aan, waarbij ze inzicht geven in de kosten van het vastgoed op basis van total cost of ownership, BREEAM in-use programmatuur, meerjaren onderhoudsprognoses, exploitatieberekeningen en haalbaarheidsstudies. Hiermee kunnen ze de klant ontzorgen en de exploitatiekosten beheersen. Marku Bouw voert ook betonwerken uit, zoals kelders en putten, en infrastructurele betonwerken, zoals bruggen en tunnels. Ze werken samen met dochteronderneming Mombarg Beton voor de montage van prefab betoncasco's. Voor vragen of advies over bouw- of vastgoedprojecten kunnen klanten bij Marku Bouw terecht, zowel op locatie als telefonisch.

Wil je weten wat Marku Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marku Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marku Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marku Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Marku Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marku Bouw BV

Bezoekers bekeken ook