MaximaVida

MaximaVida is een Meubelwinkel gelegen aan Den Sliem 42 in Groenlo.

Meer informatie over MaximaVida in Groenlo

MaximaVida is een webshop voor kleurrijke meubelen voor binnen en buiten. Ze voegen graag kleur toe aan alledaagse meubels door ze in verschillende kleuren uit te voeren of verschillende toepassingsmogelijkheden toe te voegen. Ze verkopen onder andere stoelen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, picknicktafels in kleur en metalen tuinmeubelen in alle kleuren van de regenboog. Het assortiment bestaat uit meubels, picknicktafels en accessoires. Ze hebben vaste producenten waarmee ze al meer dan 15 jaar samenwerken en halen hun producten van over de hele wereld naar Nederland. Ze verpakken en versturen de producten op een betaalbare en schadevrije manier naar Nederland, België, Duitsland en zelfs Italië. Klanten kunnen de producten online bestellen en vaak de volgende dag al in huis hebben. MaximaVida heeft een team klaarstaan om vragen te beantwoorden, te helpen met de opbouw en te zoeken naar pakketjes die nog niet bezorgd zijn. Ondernemers en bedrijven kunnen ook contact opnemen voor specifieke wensen. MaximaVida heeft geen uitgebreide showroom, maar wel een selectie van picknicktafels en meubelen gepresenteerd in hun outlet.

Wil je weten wat MaximaVida verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MaximaVida of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MaximaVida? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MaximaVida het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar MaximaVida reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MaximaVida

Bezoekers bekeken ook