Mayke's Beauty

Mayke's Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Molenaar 59 in Groenlo.

Meer informatie over Mayke's Beauty in Groenlo

Mayke's Beauty biedt verschillende behandelingen aan, zoals massages, gezichtsbehandelingen, tanning en voetverzorging. Bij de massages kan gekozen worden tussen een klassieke ontspannende massage of een huidverbeteringsmassage. De gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging, epileren, vapozone, het verwijderen van onzuiverheden, een massage en een masker. Tanning is een veilige en gezonde manier om een bruine kleur te krijgen, zonder blootstelling aan schadelijke UV-straling. De bruine kleur blijft ongeveer een week zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de huidverzorging. Daarnaast biedt Mayke's Beauty ook voetverzorging aan, waarbij de voeten worden geknipt, gevijld, de nagelriemen worden gereinigd en er een massage wordt gegeven. Neem contact op voor een afspraak.

Wil je weten wat Mayke's Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mayke's Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mayke's Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mayke's Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Mayke's Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mayke’s Beauty

Bezoekers bekeken ook