Micro's and More

Micro's and More is een Softwarebedrijf gelegen aan Middachtenstraat 34 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Micro's and More in Lichtenvoorde

Er is een turnkey-oplossing ontwikkeld voor de XBEE RF, inclusief behuizing en uitbesteding bij een productiebedrijf. Daarnaast is er een thermostaat ontwikkeld met spraakfunctionaliteit op basis van OpenTherm communicatie, speciaal voor mensen met een visuele beperking. Micro's and More biedt embedded ontwerpen aan, van idee tot productie, voor het versterken van ontwikkelingscapaciteit. Site snelheid is een belangrijke factor voor de ranking in Google. Voor contact- en adresinformatie kan men terecht op de website. Er zijn ook producten zoals een programmeerbare elektronische vertraging lijn, Sub 1Ghz XBEE communicatie en een sprekende kamerthermostaat beschikbaar.

Wil je weten wat Micro's and More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Micro's and More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Micro's and More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Micro's and More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Micro's and More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Micro’s and More

Bezoekers bekeken ook