MOTIVdance

MOTIVdance is een Dansschool gelegen aan Mercatorstraat 16 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over MOTIVdance in Lichtenvoorde

Welkom bij MOTIVdance! Bij MOTIVdance in Lichtenvoorde, Beltrum en Varsseveld kun je dansen op verschillende nummers, zoals Kidspop, Dua Lipa, Boomdabash en nog veel meer. Daarnaast bieden wij ook MOTIV-Kleurplaten aan voor degenen die van dansen houden en graag een uitdaging aangaan. Bij MOTIVdance kun je dans- en sportlessen volgen, ongeacht je leeftijd. We staan bekend om onze motivatie en plezier in het dansen en nodigen je van harte uit om dit zelf te ervaren. Je kunt ons vinden op de Mercatorstraat 16 in Lichtenvoorde en voor meer informatie kun je bellen naar 06 508 208 68.

Wil je weten wat MOTIVdance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MOTIVdance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MOTIVdance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MOTIVdance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar MOTIVdance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MOTIVdance

Bezoekers bekeken ook