Natuurpark De Leemputten

Natuurpark De Leemputten is een Speeltuin gelegen aan Zwolse Veenweg 4a in Groenlo.

Meer informatie over Natuurpark De Leemputten in Groenlo

Natuurpark de Leemputten is een prachtig natuurgebied in de Achterhoek waar ontspanning en plezier centraal staan. Je kunt het gebied verkennen op een waterfiets, wandelen over het bospad, genieten op het terras of het strand, of spelen en vies worden op de speelweide. Het park biedt ook verschillende waterfietsarrangementen aan voor groepen vanaf 12 personen. Daarnaast is er de Koeientuin van Chris Bomers, die op loopafstand van het park ligt en de eerste Koeientuin van Nederland is. De openingstijden van het park worden niet vermeld.

Wil je weten wat Natuurpark De Leemputten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurpark De Leemputten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurpark De Leemputten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurpark De Leemputten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Natuurpark De Leemputten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurpark De Leemputten

Bezoekers bekeken ook