Nedap Flux

Nedap Flux is een Softwarebedrijf gelegen aan Parallelweg 2 in Groenlo.

Meer informatie over Nedap Flux in Groenlo

Flux is een workforcemanagement-software speciaal ontworpen voor productie- en logistieke bedrijven met veel vaste werknemers en een flexibele schil. Meer dan 35.000 mensen zijn al tevreden met de software van Nedap. Verschillende klanten, zoals EDCO, Rubix en Teijin, hebben positieve ervaringen met Flux. Het systeem kan worden gekoppeld aan HR- en payrollsoftware. Flux wordt voornamelijk toegepast in de branches productie, distributie, logistiek en food. Het automatiseert processen zoals urenregistratie en personeelsplanning, waardoor bedrijven meer tijd hebben voor belangrijke zaken. Nedap Staffing Solutions is de marktgroep van Nedap NV die verantwoordelijk is voor Flux. Het doel van de software is om mensen zich te laten concentreren op de essentie van hun werk en betekenisvol werk te laten doen.

Wil je weten wat Nedap Flux verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nedap Flux of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nedap Flux? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nedap Flux het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Nedap Flux reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nedap Flux

Bezoekers bekeken ook