Nedap Retail

Nedap Retail is een Leverancier van beveiligingssystemen gelegen aan Parallelweg 2 in Groenlo.

Meer informatie over Nedap Retail in Groenlo

De Nedap iD Cloud Platform streeft ernaar om perfecte zichtbaarheid van voorraden te creëren voor elke retailer. Dit platform maakt het voor retailers eenvoudig om altijd de juiste producten op de juiste plaats en tijd beschikbaar te hebben, door een compleet en transparant beeld van de supply chain te creëren. Daarnaast is er de RFID Knowledge Hub, waar retailers de basisprincipes van RFID kunnen leren en alle toepassingen en zakelijke cases kunnen begrijpen. Het project omvat momenteel meer dan 650 winkels in Europa. Bij Nedap begrijpen ze dat technologie alleen werkt als het begint met mensen in gedachten. Ze werken nauw samen met retailers om hun uitdagingen te begrijpen en perfecte zichtbaarheid van voorraden mogelijk te maken. Een case study met River Island toont aan dat RFID kan dienen als een omnichannel enabler, waardoor accurate voorraadgegevens kunnen worden verkregen en volledige controle over de inventaris kan worden verkregen. Nedap biedt ondersteuning en advies bij het maken van de beste keuzes voor retailers.

Wil je weten wat Nedap Retail verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nedap Retail of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nedap Retail? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nedap Retail het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Nedap Retail reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nedap Retail

Bezoekers bekeken ook