Nijenhuis ICT

Nijenhuis ICT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Doorndijk 1 in Zieuwent.

Meer informatie over Nijenhuis ICT in Zieuwent

Nijenhuis ICT biedt maatwerk ICT-oplossingen voor de agrarische en kleinzakelijke markt. Ze leveren Agro PC's die 24/7 beschikbaar zijn en draadloos werken op het hele bedrijf mogelijk maken. Daarnaast bieden ze gemak door live beelden van camera's te tonen en dieren in de stallen te volgen, waar je ook bent. Bij Nijenhuis ICT zijn alle aspecten van uw ICT in goede handen, van printer tot server en van werkplek tot gastenWiFi. Ze leveren maatwerk, waardoor er bijna altijd een oplossing is voor uw ICT-wensen. Het motto van Nijenhuis ICT is 'automatiseren is ontzorgen'.

Wil je weten wat Nijenhuis ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijenhuis ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijenhuis ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijenhuis ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Nijenhuis ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijenhuis ICT

Bezoekers bekeken ook