Niké Creatief

Niké Creatief is een Fotograaf gelegen aan De Kunne 1 in Groenlo.

Meer informatie over Niké Creatief in Groenlo

Kíen is ervan overtuigd dat om krachtige interacties te creëren, men eerst de essentie van het verhaal moet begrijpen voordat touchpoints ontworpen kunnen worden. Ze helpen ambitieuze organisaties bij het effectief communiceren van hun waarde en het opbouwen van duurzame relaties met klanten. Niké heeft het team van Povag versterkt en heeft nieuwe ideeën en belangrijke kennis gebracht. Ze werken nu samen aan de ontwikkeling van het merk Povag met internationale groeiambities. Tijdens strategische sessies zijn kritische vragen gesteld om de visie en waarden van de organisatie helder te krijgen, resulterend in een sterke positionering. Met Niké's expertise in UX design zijn concrete ontwerpen gemaakt die de visie werkelijkheid hebben laten worden. Haar mix van vaardigheden brengt de dienstverlening tot leven en ze is een verlengstuk van het team. Tijdens het ontwikkeltraject van het platform Floortje werd altijd gezocht naar de beste balans tussen gebruikers, wensen en functionaliteiten binnen UX design.

Wil je weten wat Niké Creatief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Niké Creatief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Niké Creatief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niké Creatief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Niké Creatief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Niké Creatief

Bezoekers bekeken ook