Obbink Lichtenvoorde - MEGASTORE

Obbink Lichtenvoorde - MEGASTORE is een Elektronicawinkel gelegen aan Patronaatsstraat 15 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Obbink Lichtenvoorde - MEGASTORE in Lichtenvoorde

Bij Obbink Lichtenvoorde vindt u een megastore met een winkeloppervlak van 1200m2 waar een breed assortiment aan consumentenelektronica wordt gepresenteerd. Ze hebben alles op het gebied van huishoudapparatuur, televisies, audio en persoonlijke verzorging. De winkel staat bekend om de beleving, met luisterruimtes, een ruime opstelling aan koffiemachines en een inbouwhoek met nieuwe inbouwapparatuur. Naast verkoop biedt Obbink ook goede service, al 85 jaar lang. Ze hebben 9 winkels waar je persoonlijk advies kunt krijgen en de klantenservice is bereikbaar voor vragen en problemen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Obbink Lichtenvoorde - MEGASTORE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Obbink Lichtenvoorde - MEGASTORE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Obbink Lichtenvoorde - MEGASTORE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Obbink Lichtenvoorde - MEGASTORE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Obbink Lichtenvoorde - MEGASTORE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Obbink Lichtenvoorde – MEGASTORE

Bezoekers bekeken ook