Openlucht Zwembad Marveld

Openlucht Zwembad Marveld is een Zwembad gelegen aan Elshofweg 6 in Groenlo.

Meer informatie over Openlucht Zwembad Marveld in Groenlo

Het buitenzwembad van Marveld Recreatie is een geweldige plek waar gasten kunnen genieten van de zon en de vele speelmogelijkheden voor kinderen. Het zwembad is omringd door prachtige palmbomen en beschikt over mooie glijbanen. Het zwembad bestaat uit 4 delen en is verbonden met een spraypark met speeltoestellen. Zowel jong als oud kan genieten van het waterplezier. Voor gasten van het park zijn de zwembaden met glijbanen inbegrepen, maar ook niet-parkgasten kunnen een ticket kopen om te komen zwemmen. Voor de kinderen is er een speciaal peuter- en kleuterbad waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Het subtropische zwembad is uitgebreid met een Wild River, speedglijbanen en een spraypark met spray-elementen en interactieve spelelementen. Gasten kunnen ook op de grote ligweide genieten van de zon en het vakantiegevoel ervaren.

Wil je weten wat Openlucht Zwembad Marveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Openlucht Zwembad Marveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Openlucht Zwembad Marveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Openlucht Zwembad Marveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Openlucht Zwembad Marveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Openlucht Zwembad Marveld

Bezoekers bekeken ook