Paf Interim en Advies

Paf Interim en Advies is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Bosman 7 in Groenlo.

Meer informatie over Paf Interim en Advies in Groenlo

Mathijs Paf is de oprichter van adviesbureau Paf Interim & Advies. Hij heeft al 10 jaar ervaring als zelfstandig professional en is geïnteresseerd in alles wat met veiligheid te maken heeft. Hij heeft veel ervaring opgedaan in het maatschappelijke veiligheidsdomein, met een focus op openbare orde, sociale veiligheid, crises en rampen. Mathijs richt zich voornamelijk op de publieke sector en wil ervoor zorgen dat mensen veilig kunnen bewegen en niet bang hoeven te zijn voor criminaliteit. Hij lost bestuurlijke en juridische vraagstukken op, biedt detachering en advies, en coacht startende adviseurs en stagiaires. Zijn opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeenten, veiligheidsregio's en ministeries. Hij staat altijd klaar om effectieve oplossingen te bieden en aan de behoeften van zijn opdrachtgevers te voldoen.

Wil je weten wat Paf Interim en Advies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paf Interim en Advies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paf Interim en Advies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paf Interim en Advies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Paf Interim en Advies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paf Interim en Advies

Bezoekers bekeken ook