Pedicure & Spa Bij Edith

Pedicure & Spa Bij Edith is een Nagelstudio gelegen aan Pastoor Sandersstraat 28 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Pedicure & Spa Bij Edith in Lichtenvoorde

Mijn naam is Edith Groothuis en ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als ambulant pedicure. Na al die jaren heb ik besloten om mijn eigen pedicuresalon aan huis te openen genaamd "Bij Edith". In mijn salon bied ik allround pedicurebehandelingen, gespecialiseerde voetzorg en Spa-arrangementen aan. Bij Edith kun je altijd rekenen op kwaliteit, hygiëne en vakkundige voetzorg in een prettige informele sfeer. Mensen met een verhoogd risico op voetproblemen kunnen bij mij terecht voor gespecialiseerde pedicurebehandelingen. Indien nodig werk ik samen met andere disciplines zoals huisartsen, podotherapeuten, fysiotherapeuten en orthopedisch schoenmakers. Daarnaast bied ik ook ontspannende klassieke voet- en onderbeenmassages aan, evenals luxe verwenbehandelingen in combinatie met een drankje en lekkernijen. Op dit moment is Pedicure & Spa Bij Edith volgeboekt en hebben we een tijdelijke cliëntenstop. Voor meer informatie kun je terecht op mijn website.

Wil je weten wat Pedicure & Spa Bij Edith verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure & Spa Bij Edith of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure & Spa Bij Edith? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure & Spa Bij Edith het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Pedicure & Spa Bij Edith reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure & Spa Bij Edith

Bezoekers bekeken ook