Pedicure - VoetZorg Rita

Pedicure - VoetZorg Rita is een Nagelstudio gelegen aan Iepstraat 4 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Pedicure - VoetZorg Rita in Lichtenvoorde

VoetZorg Rita biedt behandelingen aan voor verschillende voetklachten, zoals nagels knippen en frezen, eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, kloven, schimmelnagels en het lakken van nagels. De basisbehandeling omvat het desinfecteren van de voeten, reinigen, knippen en frezen van de nagelwal, verwijderen van eelt, likdoorns en ingegroeide nagels, het invetten van de voeten met crème en het geven van advies. Overmatig eelt wordt verwijderd en glad gefreesd. Likdoorns worden behandeld door ze weg te snijden en te frezen. Nagelproblemen zoals ingegroeide nagels en schimmelnagels worden ook behandeld. VoetZorg Rita is gevestigd in Lichtenvoorde en is bereikbaar via telefoon en e-mail voor afspraken en vragen. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Pedicure - VoetZorg Rita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure - VoetZorg Rita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure - VoetZorg Rita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure - VoetZorg Rita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Pedicure - VoetZorg Rita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure – VoetZorg Rita

Bezoekers bekeken ook