Peuterspeelzaal de Woelige Hoek

Peuterspeelzaal de Woelige Hoek is een Peuterspeelzalen gelegen aan Dorpsstraat 66 in Zieuwent.

Meer informatie over Peuterspeelzaal de Woelige Hoek in Zieuwent

De Achthoek is een lokaal actieve stichting zonder winstoogmerk die een compleet aanbod heeft voor kinderen van 0-12 jaar. Ze hebben 9 peuterspeelzalen in de gemeente Oost-Gelre, een kinderdagverblijf genaamd Het Gele Park met twee groepen voor kinderen van 0-4 en peuteropvang voor kinderen van 2-4. Daarnaast bieden ze ook buitenschoolse opvang op 4 locaties. De stichting werkt nauw samen met basisscholen en het consultatiebureau en is vertegenwoordigd in verschillende netwerken. De uitgangspunten van de stichting zijn dat het kind centraal staat, ze een waardevolle aanvulling willen bieden op de opvoeding thuis, het kind extra ontwikkelingsmogelijkheden willen geven en voorschoolse educatie aanbieden in samenwerking met alle basisscholen in de gemeente Oost Gelre. Samen met ouders streven ze naar het beste voor de kinderen en respect en betrokkenheid zijn belangrijke waarden voor de stichting.

Wil je weten wat Peuterspeelzaal de Woelige Hoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuterspeelzaal de Woelige Hoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelzaal de Woelige Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelzaal de Woelige Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Peuterspeelzaal de Woelige Hoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuterspeelzaal de Woelige Hoek

Bezoekers bekeken ook