Pizzeria Efes

Pizzeria Efes is een Pizzeria gelegen aan Lievelderstraat 28 in Groenlo.

Meer informatie over Pizzeria Efes in Groenlo

Bij Efes kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je je eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever je bestelling zelf komt ophalen, kun je ook op de website bestellen en zorgen wij ervoor dat je eten klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Ook in de winkel hoef je dan niets meer af te rekenen. De locatie van Efes is aan de Lievelderstraat 28 in Groenlo. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer +31544850012.

Wil je weten wat Pizzeria Efes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Efes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Efes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Efes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Pizzeria Efes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Efes

Bezoekers bekeken ook