Porskamp Installatietechniek BV

Porskamp Installatietechniek BV is een Installatiebedrijf gelegen aan Mercatorstraat 7 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Porskamp Installatietechniek BV in Lichtenvoorde

Sinds 1971 biedt Porskamp Installatietechniek diensten op het gebied van installatietechniek aan klanten in diverse sectoren. Of het nu gaat om het verhelpen van een lekkende kraan, duurzame technische installaties, zinkwerk of complex installatiewerk, het gekwalificeerde team staat altijd klaar om maatwerkoplossingen te bieden. Bij storingen is er een 24-uurs storingsdienst beschikbaar om de problemen snel op te lossen. Op het gebied van verwarming is er geen standaardoplossing, maar wordt er gekeken naar de specifieke eisen en mogelijkheden van elke situatie. Het gebruik van een hybride warmtepomp kan zorgen voor een duurzame verwarming en lagere energierekeningen. Daarnaast biedt Porskamp Installatietechniek ook diensten op het gebied van airconditioning, elektrische installaties, zonnepanelen, ventilatie, loodgieterswerk, zink- en koperwerk en maatwerk voor de agrarische sector. Klanten worden uitgenodigd om contact op te nemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Porskamp Installatietechniek BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Porskamp Installatietechniek BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Porskamp Installatietechniek BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Porskamp Installatietechniek BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Porskamp Installatietechniek BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Porskamp Installatietechniek BV

Bezoekers bekeken ook