Proeflokaal De Kroon

Proeflokaal De Kroon is een gelegen aan Notenboomstraat 46 in Groenlo.

Meer informatie over Proeflokaal De Kroon in Groenlo

Café de Kroon, ook bekend als Frielink, is al meer dan 100 jaar een begrip in Groenlo. Frans en Annelies heten je van harte welkom in dit gezellige café met zijn charme en sfeer. Naast een ruime keuze aan speciaalbieren, zowel op de tap als in flesjes, hebben ze sinds kort ook een kleine kaart met heerlijke gerechten. Daarnaast bieden ze ook hoptails aan. Het café is geopend op verschillende dagen en heeft ruime openingstijden, waaronder ook in het weekend. Je vindt Café de Kroon aan de Notenboomstraat 46 in Groenlo. Kom langs en geniet van de gastvrijheid en gezelligheid!

Wil je weten wat Proeflokaal De Kroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal De Kroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal De Kroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal De Kroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Proeflokaal De Kroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal De Kroon

Bezoekers bekeken ook