Proge binnenafwerking BV

Proge binnenafwerking BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Redoute 1 in Groenlo.

Meer informatie over Proge binnenafwerking BV in Groenlo

Progé biedt duurzame en slimme bouwoplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze hebben een breed scala aan producten voor het interieur, zoals dagkantafwerking, vensterbanken, leidingkokers, stelkozijnen en CV-omkastingen. Daarnaast hebben ze ook producten voor het exterieur, zoals Colorwall gevelbekleding, Progelit gevelbekleding, sandwichpanelen en terrassen. Progé hecht veel waarde aan klanttevredenheid en hanteert kernwaarden als betrouwbaarheid, servicegerichtheid, kwaliteit en het opbouwen van lange termijnrelaties met klanten. Ze bieden maatwerkoplossingen en hebben verschillende diensten, zoals op maat zagen en bundelen, verpakken en transporteren in eigen containers en just-in-time levering op de bouwplaats. Progé is ook innovatief en staat open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Ze ontwikkelen samen met klanten nieuwe producten en concepten om efficiënte oplossingen te bieden en besparingen op bouwuren te realiseren. Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor Progé. Ze gebruiken FSC-gecertificeerde en duurzaam geproduceerde grondstoffen en streven naar lokaal betrokken grondstoffen om CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast wekken ze al hun energie duurzaam op met behulp van windmolens en zonnepanelen. Progé biedt ook de mogelijkheid om eenvoudig online te bestellen. Ze zorgen voor ontzorging op de bouwplaats.

Wil je weten wat Proge binnenafwerking BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proge binnenafwerking BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proge binnenafwerking BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proge binnenafwerking BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Proge binnenafwerking BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proge binnenafwerking BV

Bezoekers bekeken ook