PT Robin Groenlo

PT Robin Groenlo is een Sportschool gelegen aan Marhulzenweg 37 in Groenlo.

Meer informatie over PT Robin Groenlo in Groenlo

PTRobin in Groenlo is een personal training bedrijf dat helpt om persoonlijke doelen te bereiken door middel van training en begeleiding. Of je nu sterker wilt worden, je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of gewoon fitter wilt worden, PTRobin kan je helpen. Plezier in het sporten staat centraal bij Gym Achterhoek, waar ze dagelijks groepslessen, clinics en personal sessies aanbieden om leden te helpen hun fysieke en mentale doelen te bereiken. In de moderne gym met professionele begeleiding vinden groepstrainingen plaats in kleine groepen, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarnaast biedt Gym Achterhoek ook clubactiviteiten aan, zoals workshops en gezondheidschecks, om de Achterhoek fit te houden. Iedereen is welkom, ongeacht niveau of sportervaring, en je kunt op je eigen niveau instappen en van daaruit verder bouwen. Als je meer persoonlijke begeleiding wilt op het gebied van voeding of blessuretraining, kun je contact opnemen met PTRobin.

Wil je weten wat PT Robin Groenlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PT Robin Groenlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PT Robin Groenlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PT Robin Groenlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar PT Robin Groenlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PT Robin Groenlo

Bezoekers bekeken ook