Remy Elferink Allround Schilderwerken

Remy Elferink Allround Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Bilderdijkstraat 4 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Remy Elferink Allround Schilderwerken in Lichtenvoorde

Remy Elferink Schilderwerken uit Lichtenvoorde is een bedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk en beglazing. Ze gebruiken de nieuwste technieken en plaatsen glas volgens de Nederlandse praktijkrichtlijn voor beglazing van gebouwen. Ze bieden ook een lage btw-tarief van 9% voor schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar, wat het laten uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk nog aantrekkelijker maakt. Daarnaast bieden ze ook nog eens drie jaar garantie op hun schilderwerk. Voor meer informatie of een offerte kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Remy Elferink Schilderwerken.

Wil je weten wat Remy Elferink Allround Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Remy Elferink Allround Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Remy Elferink Allround Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Remy Elferink Allround Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Remy Elferink Allround Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Remy Elferink Allround Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook